Zhduket një femër që gjashtë ditë në Gjilan

Zhduket një femër që gjashtë ditë në Gjilan

Një femër nga Gjilani ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Sipas policisë, vajza është zhdukur që nga data 8 e këtij muaji, ndërsa rasti është raportuar dje.

Njoftimi i plotë i PK-së:

Gjilan, 08.01.2022-19:00. Me 12.01.2022 një femër kosovare, ka raportuar se vajza e saj ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj . Rasti vazhdon të hetohet.